Kaçak - Koymaz



Rock müzik camiasında nicedir beklediğimiz o sert, güçlü ve tedirgin edici ses Kaçak grubundan çıkıyor. Çok değerli ve pek yetenekli dostlarımdan oluşan bir ekip oldukları için değil, çok iyi bir ekip oldukları için dikkat çekmek, altını keçeli kalemle çizmek istedim... İkinci kliplerini de yazıp yönettiğim grup, bakalım video ve hal-i ahvalleri için ne buyurmuşlar...

"Vokal ve gitarlarda Ali Seval ve Övünç Dan, bas gitarda Tuncay Mağden, lead gitarda Hüseyin Can ve davulda Burak Ersoy dan oluşan KAÇAK, KOYMAZ adlı parçanın video klip çalışmasında yönetmen koltuğuna aynı zamanda klibin senaryosunu da yazan Emre 'Saku' Gökdemir oturdu. İdil Dizdar ın görüntü yönetmenliği yaptığı video klibin kurgusu Can Ünal tarafından yapıldı.

Terk edilmeyi kaldıramayıp aşk acısı çeken ve çevresinde mutlu çiftler görmeye dayanamayan; onlara zarar veren bir adamı canlandıran başrol oyuncusu Birkan Yılmaz ın dikkat çekici performansı ile ortaya çıkan eğlenceli sahnelerde birçok konuk oyuncu da yer aldı.

Aralık 2009 da piyasaya çıkardıkları albümünün ikinci video klibi müzik kanallarında yayınlanmaya başlayan KAÇAK ın müziğe ve dünyaya bakış açısı, şarkıları gibi yalın ve net:

Müzik iyidir."




 
 
 
 
 

saku

0 Responses to "Kaçak - Koymaz"

Yorum Gönder