Leona presents... Chill-Out Festival İstanbul 2010


Bu yıl beşincisi yapılacak olan chill-out festival, yine önemli isimleri ağırlıyor... lounge o2 tarafından düzenlenen organizasyonun mekanı ise Kemer Golf & Country Club... gelin detaylara organizasyon infosu'ndan bakalım...

"Her sene büyük bir sabırsızlıkla beklenen Chill-Out Festival Istanbul, 23 Mayıs Pazar günü saat 12’den gecenin ilerleyen saatlerine kadar muhteşem bir doğanın tam ortasındaki festival alanı ve dünya çapında ün yapmış birbirinden seçkin grupların konserleri ile unutulmayacak bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. Geçtiğimiz yıl yaklaşık 10,000 kişilik müziksever topluluğunun katılımıyla gerçekleşen ve 'Festival' kavramına yeni bir boyut getiren Chill-Out Festival Istanbul, gerek müzikal içeriği, gerekse hizmet kalitesi ve yaratılan eşsiz atmosfer açısından tüm katılımcılardan tam not almıştı.

Kemer Golf & Country Club’da 10 km2'lik bir orman içinde düzenlenecek festivalde, cazdan trip-hop’a, latin’den etnik tarzlara kadar geniş bir müzikal yelpazede, her zevkten, her yaştan dinleyiciye hitap eden farklı müzikleri dinleme imkanı sunuluyor. Kesintisiz 12 saat müziğin olacağı festivalde bu sene Caravan Palace, Bonobo Orchestra, Tunng, Alex Cuba Band, Club des Belugas, Lucky Elephant ve Palov & Mishkin gibi isimler Chill-out Festival Istanbul sahnesinde boy gösterecek.

Ana sponsorluğunu Leona’nın yaptığı Chill-Out Festival Istanbul 2010’un destekçileri ise Garanti Flexi, BMW, Bridgestone, Coca Cola Zero, Nokia, Vespa, Mövenpick, Foxlife, Carlsberg, Hare, Binboa, Institut Français d’Istanbul, TimeOut Istanbul ve XOXO The Mag.
"

4 Responses to "Leona presents... Chill-Out Festival İstanbul 2010"

CaRtMaNtR said :
13 Nisan 2010 19:48
Sonisphere'den sonra gözüm başka festival görmez oldu :D
quasar * said :
20 Nisan 2010 02:29
Bonobo yeni albüm çıkarttı. Güzel bir festival olacağa benziyor. Bu festival ile ısınıp Efes Pilsen One Love'da Groove Armada ile dansa devam etmek iyi fikir olabilir :)...
saku said :
20 Nisan 2010 09:21
Bu yorum yazar tarafından silindi.
saku said :
20 Nisan 2010 09:22
one love banko zaten... black eyed peas ve violent femmes de korkunç eğlenceliydi... kaçmaz derim...

Yorum Gönder